۱۳۹۴ آذر ۴, چهارشنبه

علمای عظام حافظان دین و امت

نقش علما در جامعه اسلامی به مثابه هدایت گری و حفظ اعتدال و نظم جامعه است و هرگاه علمای دین در بین مردم در جایگاه واقعی شان باشند ، این اثر گذاری به ظهور و بروز خواهد رسید. بحمداله امروز اکثر علمای دیار بلوچستان و عامه اهل سنت در جایگاه هدایت گری خود نقش مهمی داشته و مردم نیز در همراهی آنان به سر می برند.
طبق آیات قرآن رهبر یک جانعه اسلامی باید دارای خصوصیاتی همچون: سعه صدر، عدالت، رابطه با مردم، مصالحه در مسائل، استقامت، تواضع و ... باشد. در این میان علمای بزرگی همچون مولانا عبدالرحمن چابهاری، مولانا مفتی قاسم، مولانا عبدالحمید و مولانا گرگیج و دیگر بزرگان توانسته اند این نقش مهم را به خوبی نشان دهند و مردم را از گمراهی و انحراف نجات داده و در مسیر حق تعالی به آن ها یاری برسانند. 
اما متأسفانه برخی از افرادی که چند روزی با تشکیل در جماعات مذهبی و نشستن پای صحبت برخی خود را عالم فرض کرده­اند، با اظهارات نسنجیده و دور از شأن سعی در معرفی خود به عنوان هدایت گران امت داشته اند که لازم شد به آنها و مردم عزیز اهل سنت خصوصاً قوم غیور بلوچ بین شود.
چندی پیش طرفداران یک گروه ...... ، مسئول آن را به عنوان بزرگ اهل سنت و حتی رهبر خطاب کرده اند. در اینجا باید به طرفداران و پیروان این گروه بگوییم، بزرگی و رهبری یک جامعه کسی است که دل و جانش برای تک تک افراد جامعه بسوزد، حتی برای افرادی که مخالف نظر او عمل می کنند و این در شأن عالمان دینی است. اما گروهی که عامل اصلی ناامنی و رکود اقتصادی در منطقه است، گروهی که پاسخ منتقدانش را با خشونت تمام و اسلحه می دهد، گروهی که به بهانه دفاع از بلوچ مکان های کسب درآمد مردم بلوچ را مورد حمله قرار می دهد نمی تواند در مقام هدایت گری و دلسوزی برای مردم قرار گیرد.


برای مشاهده در اندازه واقعی روی عکس کلیک کنید

جناب مولانا توسط مردم انتخاب شده، اما مسئول این گروه را چه کسی تایید کرده است؟!!به چه دلیل این فرد از موضع مردم اهل سنت بلوچ صحبت می کند؟رابطه مردم بلوچ با افکار و اقدامات این گروه چیست؟ضرر ها و آسیب های وجود همچین گروه هایی برای مردم چیست؟
پاسخ این سوالات در قسمت های بعدی منتشر خواهد شد.

به قلم یکی از طلاب دارالعلوم زاهدان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر